Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/01/kirovogradschina-otrimae-45-mln-grn-subventsii-z-derzhbjudzhetu-na-prirodoohoronni-zahodi.htm
новини, 1 липня 2019

Кіровоградщина отримає 45 млн грн субвенції з держбюджету на природоохоронні заходи


Кабінет Міністрів України затвердив обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення природоохоронних заходів на об’єктах комунальної власності (розпорядження від 05 червня 2019 р. № 430-р). Кіровоградська область отримає 45 мільйонів гривень, з яких 35 мільйонів гривень надійде в обласний бюджет та 10 мільйонів гривень – у бюджет Благовіщенського району, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА. 


35 мільйонів гривень заплановано профінансувати на реконструкцію каналізаційних очисних споруд з новим будівництвом цеху механічного зневоднення осаду стічних вод по вул. Байкальській, 107 у Кропивницькому направлять (25 млн. грн..), а на реконструкцію каналізаційних очисних споруд у місті Знам’янка по вул. Будьонного, 207 (10 млн. грн.).


Кошти (10 млн. грн..), які надійдуть у бюджет Благовіщенського району, буде освоєно на реконструкцію системи водовідведення міста Благовіщенське.


Освоєння субвенції тримання з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення природоохоронних заходів на об’єктах комунальної власності передбачає принцип співфінансування із відповідних місцевих бюджетів коштів у розмірі не менше ніж 10 відсотків загальної кошторисної вартості природоохоронного заходу.


1011Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: