Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/07/01/bezrobitni-novomirgorodschini-vchilis-rozpiznavati-shahraiski-dii-na-rinku-pratsi-foto-.htm
новини, 1 липня 2019

Безробітні Новомиргородщини вчились розпізнавати шахрайські дії на ринку праці (ФОТО)


З метою розкриття переваг легального працевлаштування в Україні та застереження від шахрайства при працевлаштуванні, фахівцями Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості разом із юрисконсультом Новомиргородського бюро правової допомоги Оленою Смілянець був проведений для безробітних інформаційний семінар «Легальна зайнятість».


«Найефективнішим захистом громадян є їхня правова обізнаність, тому одним із питань,  тому сьогодні ми розглянемо порядок укладання трудового договору, цивільно-правової угоди та контракту», - зазначила О. Смілянець.


Як повідомила Вікторія Удовіцька, провідний фахівець Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, за допомогою практичної вправи, учасники заходу визначали переваги легальної зайнятості. Фахівці Новомиргородської районної філії поінформували безробітних про види шахрайства при працевлаштуванні в Україні та надали поради, що необхідно робити аби не потрапити у неприємності при працевлаштуванні.


«На жаль від шахрайства при працевлаштуванні не захищений ніхто. Проте кожна людина повинна вирішувати жити одним днем чи мати впевненість у завтрашньому дні та отримувати усі необхідні соціальні гарантії», - зазначила наостанок В. Удовіцька.


   


894Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: