Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/26/politseiski-vijavili-ta-znischili-kilka-plantatsii-konopel-na-teritorii-odnogo-z-raioniv-kirovogradschini.htm
новини, 26 червня 2019

Поліцейські виявили та знищили кілька плантацій конопель на території одного з районів Кіровоградщини


Незаконні насадження було виявлено у рамках проведення операції «Мак». Правоохоронці отримали інформацію, яка у ході перевірки знайшла підтвердження - повідомляє Новомиргородське відділення Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області.


Загалом на території міста Новомиргород і двох населених пунктів району правоохоронці виявили та вилучили 3,8 тисяч нарковмісних рослин.


Зразки коноплі направлено для проведення експертиз до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.



За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Поліцейські звертаються до громадян із проханням повідомляти про насадження нарковмісних рослин до управління протидії наркозлочинності ГУНП в області за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, або ж звертайтеся до чергових частин відділів та відділень поліції за телефоном 102.



     


936Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: