Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/14/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-zustrich-z-avtorom-knigi-chomu-ja-buv-proti-.htm
новини, 14 червня 2019

У Кропивницькому відбудеться зустріч з автором книги "Чому я був проти?"


У вівторок, 18 червня 2019 року о 17:00 в актовій залі обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського відбудеться зустріч із Віктором Шишкіним  - автором книги "Чому я був проти?"


Тема зустрічі:  "Новітня історія України очима екссудді Конституційного суду". Передусім автор книги мав на меті висловити свої погляди щодо подій, які мали місце у громадському житті нашої країни, через оприлюднення правових актів, до створення яких він був причетний. Згодом до цих текстів додалися авторські коментарі, розмова з давнім другом та фотододаток - спогад.


Можливо, пропонована книга дасть змогу читачеві інакше подивитися на особливості роботи судді Конституційного Суду України. У збірці вміщено судові рішення Конституційного Суду України, стосовно яких автор як суддя Конституційного Суду України офіційно висловлював незгоду через оприлюднення Окремих думок – спеціальних актів, передбачених і захищених законом.


Позиції автора також викладені в анотаціях до кожного судового Рішення та в наукових статтях щодо предмета конкретного Рішення.


Книга покликана привернути увагу громадськості до можливих альтернативних кроків у вирішенні суспільно важливих проблем, на яких наполягав автор, перебуваючи на посаді судді КСУ.


Зустріч організована з нагоди виходу у видавництві "Темпора" книги Віктора Шишкіна "Чому я був проти?"


Запрошуємо кропивничан і гостей міста до актової зали на захід.


Вхід – вільний.


Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24. 


1122Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: