Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/14/oleksandriiski-shkoljari-zdiisnili-podorozh-u-svit-profesii.htm
новини, 14 червня 2019

Олександрійські школярі здійснили подорож у світ професій


Вибір професії – важливий крок у доросле життя. І тут найважливіше – не схибити. Адже робота і все, що з нею пов'язане, займає більшу половину життя людини. Тому людині, яка обирає свій професійний шлях, потрібно, в першу чергу, розібратися у величезній різноманітності професій, зрозуміти їх зміст і реально оцінити свої можливості, здібності та інтереси.


З метою підвищення знань підлітків про професії, формування уміння оцінювати й аналізувати предмети, якості й явища з різних точок зору, активізації зусиль у професійному самовизначенні тарозвитку комунікативних здібностей, фахівцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості для учнів 7 класу, які оздоровлюються у пришкільному таборі ЗНЗ №10 було проведено профорієнтаційну гру «Подорож у світ професій».


На початку гри школярі поділилися на команди, обрали капітанів та назви своїх команд. «Екстрим» та «Профі» виконували різноманітні інтелектуальні завдання: фахівець центру зайнятості Олена Клочко провела для школярів «Веселу вікторину», конкурс капітанів, ігри «Дешифратор», «Алфавіт професій» та інші.


З результатом «26:20» перемогла команда «Екстрим». Під час інтелектуальної гри школярі продемонстрували неабияку кмітливість, винахідливість, терпіння, наполегливість, вміння працювати в команді та приймати рішення. І це вже важливий крок для успішної самореалізації у професійному просторі.


«Сподіваємося, що подорож у світ професій була цікавою та корисною. І, можливо, одна з названих сьогодні професій стане вашим покликанням. Вивчайте себе, вивчайте професії, пізнавайте навколишній світ. Адже що більше професій вам відомі, то ширша можливість вибору і, відповідно, більше шансів знайти ту, в якій ви досягнете успіху», – зазначила наостанок заходу  Олена Клочко.


891Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: