Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/14/naslidki-stihiinih-lih-u-troh-raionah-kirovogradschini-likvidovuvatimut-za-koshti-oblbjudzhetu.htm
новини, 14 червня 2019

Наслідки стихійних лих у трьох районах Кіровоградщини ліквідовуватимуть за кошти облбюджету



Депутати Кіровоградської обласної ради на сесії внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік. Рішення підтримано одноголосно - повідомляє сайт Кіровоградської ОДА.


Зазначені зміни зумовлені необхідністю спрямування додаткових коштів на фінансування заходів, пов'язаних з ліквідацією наслідків стихійних лих, що трапилися на початку червня цього року у Бобринецькому, Гайворонському та Благовіщенському районах, а також перерозподілу видатків розвитку департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації.


Передбачаються наступні зміни: виділення субвенції з обласного бюджету районним бюджетам Бобринецького (500 тис.гривень) та Гайворонського (400 тис. гривень) районів на надання матеріальної допомоги жителям населених пунктів, що постраждали внаслідок стихійного лиха, яке сталося 1-го та 4-5-го червня 2019 року. Також передбачено видатки розвитку для проведення ремонтних робіт з відновлення адміністративної будівлі Благовіщенської районної ради у сумі 700 тис. гривень. З метою реалізації зазначених видатків також пропонується включити відповідні заходи до Програми економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2019 рік (шляхом внесення змін до Програми).


По департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації здійснено перерозподіл видатків у сумі 2 млн. 800 тис. гривень між бюджетними програмами з метою забезпечення співфінансування інвестиційного проекту, що буде реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку – придбання діагностичного та лікувального обладнання для комунального некомерційного підприємства "Обласний клінічний онкологічний центр Кіровоградської обласної ради".


1273Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: