Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/14/do-dnja-batka-v-hudmuzei-rozgornuto-vistavku-odniei-kartini-rodinnii-zatishok-.htm
новини, 14 червня 2019

До Дня батька в худмузеї розгорнуто виставку однієї картини «Родинний затишок»


14 червня 2019 в обласному художньому музеї розгорнуто виставку однієї картини  «Родинний затишок» до Дня батька в Україні.


16 червня 2019 року Україна вперше відзначатиме День батька на державному рівні. Сьогодні це свято відзначається у більш ніж у 40 країнах світу. Це свято сімейне і затишне, коли родина збирається вдома і вітає батька. Традиції святкування свята, ще не склалися, але враховуючи те, що в Україні дуже сильні родинні цінності, свято Батька  приживеться в нашій державі, з’являться традиції і основні звичаї святкування - повідомляє Микола Правда –  науковий співробітник відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи обласного художнього музею.


Свято батьків безперечно з’явилося, як вираз вдячності і любові до родини.  Саме в цей день насправді усі люблячі діти мають особливий момент звернутись до своїх батьків з подякою, висловлюючи повагу та любов. Сніданок чи вечеря в родинному колі, спільний перегляд фільму буде чудовою можливістю побути разом.


На виставці «Родинний затишок» представлена живописна робота заслуженого діяча мистецтв, Народного художника України Михайла Надєждіна «У Батька», 1972.  У роботі відзеркалились теплі родинні відносини між представниками різних поколінь, вона ілюструє чудовий прояв турботи та поваги сина до батька. Пронизана теплим ліризмом, родинним затишком, гармонійним поєднанням портрету з елементами ліричного пейзажу та чудовим зразком реалістичного живопису.


У цей день ми приєднуємося до привітань і поздоровлень, що лунають на адресу наших батьків, бажаємо їм бути з нами якомога довше, щоб ми більше мали можливість радувати і піклуватися про них, любити їх та проводити час разом.

   

           


1341Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: