Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/13/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-navchali-vihovantsiv-ditjachogo-sadka-foto-.htm
новини, 13 червня 2019

У Кропивницькому рятувальники навчали вихованців дитячого садка (ФОТО)


13 червня співробітники Управління ДСНС України у Кіровоградській області завітали до вихованців дошкільного навчального закладу «Ластівка» м. Кропивницький - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Разом із рятувальниками та вихователями діти пригадали правила безпеки, повторили номери телефонів екстрених служб та у яких випадках потрібно телефонувати. Найбільше пожвавлення серед дітлахів викликали конкурси і вікторина. Дуже сподобався малятам і конкурс «Протигаз»: бажаючих його приміряти було безліч – і старші, і наймолодші дошкільнята без вагань одягали його спритно і правильно.


Під час зустрічі з рятувальниками діти із задоволенням оглянули пожежний автомобіль, посиділи за його кермом, подивились роботу ручного комбінованого ствола та спробували з підтримкою рятувальників подати воду. На завершення працівники Служби порятунку роздали вихованцям садочка і вихователям листівки із застереженнями та правилами безпеки.


                  


983Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: