Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/12/u-kropivnitskomu-politsija-zatrimala-dvoh-kradiiv-kabelju.htm
новини, 12 червня 2019

У Кропивницькому поліція затримала двох крадіїв кабелю


До Кропивницького відділу поліції надійшла низка повідомлень про крадіжки телефонних дротів - повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.


«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень. Ними виявилися жителі одного з міст області, 31 та 34 років.


Чоловіки шляхом демонтажу викрадали відрізки кабелів, з якого випалювали мідний дріт та збували його. Наразі осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На рахунку крадіїв 20 епізодів злочинної діяльності», - розповів т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма. 


У ході досудового розслідування було встановлено, що один із затриманих причетний до пограбування 63-річної місцевої жительки. Чоловік незаконно заволодів золотим ланцюжком кропивничанки.


Громадянам повідомлено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка), а старшому – ще й за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.


За скоєне особам загрожує покарання – до шести років позбавлення волі. 




870Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: