Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/12/schomisjatsja-na-kirovogradschini-kupujut-u-rozstrochku-tovariv-na-8-milioniv.htm
новини, 12 червня 2019

Щомісяця на Кіровоградщині купують у розстрочку товарів на 8 мільйонів


Кропивницькі банкіри поділилися цікавою статистикою купівельної спроможності жителів Кіровоградщини-  повідомляє  Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області


У ПриватБанку стверджують, що нинішнього року жителі регіону стали витрачати більше коштів на покупки. Так, за три місяці 2019 року було придбано на виплат краму на загальну суму у 24, 24 млн грн., в той час як за аналогічний період 2018  - 19,5 млн грн. Як нинішнього, так і минулого року жителі Кіровоградщини найбільше купують у березні. 


Банкіри стверджують, що зросла і сума  середнього чеку сервісу “Оплата частинами” ПриватБанку.  Якщо минулого року він становив 4,4 тис грн, то вже нинішнього року статистичний житель області купує в середньому на 5,5 тис.грн. 


Як свідчить статистика сервісу, уподобання жителів Кіровоградщини щодо видів товарів не змінилися. Найбільше коштів як минулого, так і нинішнього років витрачали на придбання в розстрочку побутової техніки (мобільних телефонів) - 77,7%;  господарчих товарів (товарів для краси) - 9,9% та товарів для дому (будівельні матеріали) - 6,6%. 


За даними банкірів, на Кіровоградщині найбільшою популярністю, серед прихильників сервісу “Оплату частинами”, користуються торгівельні мережі “Злато” та “Цифротех”. 


До “Оплати частинами” ПриватБанку підключено більше 32 тис. офлайн-магазинів, серед яких всі найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. На Кіровоградщині сервіс доступний у майже 2 тис. магазинах.


   



1274Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: