Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/12/na-kirovogradschini-pratsivniki-servisnih-tsentriv-mvs-vijavili-tri-problemni-avtomobili.htm
новини, 12 червня 2019

На Кіровоградщині працівники сервісних центрів МВС виявили три проблемні автомобілі


До територіального сервісного центру МВС №3542 м. Олександрія звернувся громадянин з питань перереєстрації автомобіля ЗИЛ. У результаті перевірки з’ясувалось , що табличка з номером шасі закріплена не в умовах заводу виробника.


До того ж сервісного центру звернувся ще один громадянин з питання перереєстрації автомобіля ГАЗ. У результаті перевірки з’ясувалось , що первинний номер кузова змінений шляхом заливання номеру кузова металом із послідуючим кустарним нанесенням в іншому місці нового.


До територіального сервісного центру МВС №3544 м. Мала Виска звернувся громадянин з питань перереєстрації автомобіля ЗАЗ. У результаті перевірки з’ясувалось , що ідентифікаційний номер кузова автомобіля змінювався шляхом видалення номерної деталі з первинним номером кузова та вварюванням на її місце за допомогою ручного зварювання номерної деталі з іншого транспортного засобу.


В зв`язку з цим про дані факти було поінформовано працівників Олександрійського та Маловисківського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, якими було затримано вищевказані транспортні засоби.


Уберегтися від купівлі транспортного засобу з підробленими номерами кузова чи двигуна можна, якщо звернутися до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі – продажу та перереєстрації авто під час якої проводиться огляд ТЗ фахівцем НДЕКЦ МВС. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно і заповнюється адміністратором в електронній формі.


Щоб не витрачати час у черзі до оновлених сервісних центрів МВС, реєструйтесь в електронну чергу онлайн через електронний кабінет водія  https://e-driver.hsc.gov.ua


Слідкуйте за нововведеннями сервісних центрів МВС на сайті Головного сервісного центру або на офіційній сторінці в Фейсбук. За консультаціями звертайтесь за телефоном (044) 290-19-88.


1140Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: