Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/11/bilshe-30-politseiskih-popovnjat-teritorialni-pidrozdili-kirovogradschini.htm
новини, 11 червня 2019

Більше 30 поліцейських поповнять територіальні підрозділи Кіровоградщини


Під час засідання поліцейської комісії, що відбулося у понеділок, 10 червня, в ГУНП в Кіровоградській  області, було визначено переможців серед кандидатів на вакантні посади - повідомляє управління кадрового забезпечення поліції Кіровоградської області.


Загалом із 42 претендентів успішно пройшли співбесіду з членами комісії 36 громадян, які після завершення навчання, розпочнуть службу безпосередньо у відділах та відділеннях поліції на місцях. Із них 15 на посадах середнього складу та 21 – на посадах молодшого складу поліції.


Так, Кропивницький відділ поліції поповниться 4 новими дільничними, а Олександрійський відділ, Вільшанське, Новомиргородське та Олександрійське районне відділення – по одному.


У Кропивницькому відділі, Бобринецькому і Вільшанському відділеннях розпочнуть службу по одному оперуповноваженому.


Поповняться ряди і секторів реагування патрульної поліції на одного працівника у Новоукраїнському, Олександрійському, Маловисківському та Знам’янському відділах, а також у Добровеличківському, Бобринецькому і Петрівському відділеннях.


Нові помічники чергового СРПП з’являться у Новоукраїнському відділі, Добровеличківському, Бобринецькому та Новоархангельському відділеннях поліції.


Ізолятори тимчасового тримання поповняться одним новим поліцейським у Світловодську, Долинській, Знам’янці, Благовіщенську та трьома – в Олександрії.


Три слідчих розпочнуть службу у Кропивницькому, Знам’янському та Олександрійському відділах поліції.


Ряди конвойної служби поповняться поліцейськими у Малій Висці, Олександрії та Знам’янці.


У Гайворонському відділі поліції розпочне службу новий інспектор з інформаційної підтримки.




      


947Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: