Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/07/na-kirovogradschini-vilnimi-e-blizko-30-vakansii-u-galuzi-kulturi.htm
новини, 7 червня 2019

На Кіровоградщині вільними є близько 30 вакансій у галузі культури


Роботодавці області потребують 29 працівників для закладів культури Кіровоградської областіЗокрема, їх готові взяти на роботу Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького, Відділ культури та туризму Бобринецької районної державної адміністрації, Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №71 «Катеринка» комбінованого типу, Кіровоградський обласний центр народної творчості та ін. - повідомляє Відділ інформаційної роботи Кіровоградського обласного центру зайнятості


Так, роботодавці нашої області пропонують роботу за такими посадами: завідувач трупи, методист, інженер з охорони праці, спеціаліст-бухгалтер, актор (заклади культури та мистецтва), керівник гуртка, керівник музичний, директор (начальник, інший керівник) підприємства, редактор, режисер та ін.


Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4173 грн.) до 7358 гривень.


Наприклад, керівнику аматорського колективу (за видами мистецтва) Відділу культури та туризму Бобринецької районної державної адміністрації пропонують 4900 гривень на місяць. Наприклад, керівнику аматорського колективу (за видами мистецтва) Відділу культури та туризму Бобринецької районної державної адміністрації 4 173 гривень на місяць. У той же час, Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького запрошує актора з оплатою праці 6003 гривень.


Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади, стажу роботи та необхідним рівнем освіти. Серед районів, у яких потрібні ці фахівці –Благовіщенський, Бобринецький, Долинський, Знам’янський, Кропивницький, Маловисківський, Олександрійський та Світловодський райони Кіровоградської області.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.




969Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: