Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/07/cholovika-z-chuzhoju-avtomagnitoloju-vijavili-patrulni-kropivnitskogo.htm
новини, 7 червня 2019

Чоловіка з чужою автомагнітолою виявили патрульні Кропивницького



Вчора близько 6-ї години патрульні отримали повідомлення про підозрілого чоловіка, що блукав городами поблизу вулиці Байкальська, що в Кропивницькому - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Патрульні оперативно прибули за адресою виклику та виявили зазначеного громадянина. При поверхневій перевірці поліцейські виявили у нього автомагнітолу з характерними пошкодженнями, коробку з гальмівними колодками та інший специфічний непотріб.


Серед виявлених речей у чоловіка також були два мобільні телефони, один з яких за даними баз Національної поліції перебував у розшуку.


30-річний кропивничанин спробував пояснити походження цих речей та висунув декілька версій цього, але жодна з них не була для охоронців порядку переконливою.


Надалі чоловіка, який раніше вже неодноразово мав проблеми із законом, з усіма знахідками патрульні передали слідчим Кропивницького відділу поліції.


1029Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: