Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/06/cherez-shkvalistii-viter-i-grozi-v-kirovogradskii-oblasti-znestrumleno-shist-sil.htm
новини, 6 червня 2019

Через шквалистий вітер і грози в Кіровоградській області знеструмлено шість сіл


Через погіршення погодних умов за минулу добу в Україні було знеструмлено 80 населених пунктів у 7 областях. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, пише ukr.lb.ua.


У ніч з 5 на 6 червня через шквалистий вітер і грози спрацювали системи захисту ліній електропередач. Знеструмлено села в Херсонській (18), Черкаській (17), Житомирській (14), Київській (12), Хмельницькій (9), Кіровоградській (6) і Волинській (4) областях.


До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.


У Херсонській області в с. Козачі Лагері сильний вітер повалив близько 50 дерев, через що пошкоджено дахи будівель, у тому числі школи. Жертв і постраждалих немає.


У Тернопільській області після зливи підтопило декілька сіл


У Кіровоградській області підтоплено 20 будинків і 48 присадибних ділянок у м. Гайворон, також у середу було підтоплено житлові будинки та ділянки у Вінницькій області.


На ранок четверга, 6 червня, рівень води в постраждалих населених пунктах спадає, проте синоптики обіцяють продовження гроз із сильним вітром.


959Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: