Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/04/kropivnitski-ditlahi-maljuvali-mirne-nebo-i-vchilisja-grati-na-starovinnih-instrumentah.htm
новини, 4 червня 2019

Кропивницькі дітлахи малювали мирне небо і вчилися грати на старовинних інструментах



З нагоди Дня захисту дітей, у Кропивницькому в бібліотеці-філії №13 спільно з КЗ Музеєм музичної культури ім. К. Шимановського розповідали про  "Мистецтво на службі миру" - повідомляє сайт МРмК.


Початком заходу стало відкриття виставки "Музичні інструменти світу",  під час огляду якої діти ознайомилися зі старовинними музичними інструментами з музейного зібрання. Працівники музею підготували цікаву розповідь про історію музики, композиторів, перші музичні інструменти в світі, музику для дітей та про історію заснування свята – Міжнародного дня захисту дітей.


Ще одна експозиція дала можливість маленьким відвідувачам ознайомитися з старовинними листівками із зображенням композиторів, що зберігаються в фондах музею. Продовженням заходу стало проведення майстер – класів, на яких діти навчилися грати мотиви українських народних пісень на старовинних музичних інструментах.


Завершилося свято пленером у дворі бібліотеки, де дітки малювали мирне небо, яскраве сонце та своє щасливе дитинство.



1066Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: