Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/03/v-znam-janskomu-raioni-funktsionuvatimut-17-prishkilnih-taboriv-vidpochinku.htm
новини, 3 червня 2019

В Знам'янському районі функціонуватимуть 17 пришкільних таборів відпочинку


Про це повідомив начальник Знам’янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Олександр Сіленко під час наради з питань підготовки та проведення літньої оздоровчої кампанії. Захід пройшов під головуванням першого заступника голови Знам'янської районної державної адміністрації Олени Грінчак - повідомляє Інформує прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби.


У своєму виступі Олександр Сіленко приділив особливу увагу питанню дотримання температурних режимів під час зберігання харчових продуктів, а також наявності супровідних документів на харчові продукти, що доставляються до закладів відпочинку.


Про якість питної води в закладах відпочинку повідомив присутніх начальник відділу за дотриманням санітарного законодавства Знам’янського районного управління Держпродспоживслужби області Сергій Манько. Він зазначив, що в результаті лабораторних досліджень 17 зразків води виявлено один зразок, який не відповідає нормам за мікробіологічними показниками. Також у 11 пришкільних таборах відпочинку питна вода не відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Ці заклади використовуватимуть бутильовану воду.


На нараді також обговорили питання, пов’язані з дотриманням в закладах вимог законодавства щодо санітарного та епідеміологічного благополуччя, безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, організацією безпечного літнього відпочинку дітей у таборах з денним перебуванням.


фото - Прочерк

1011Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: