Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/03/u-novii-prazi-chastinu-shkoli-rekonstrujuvali-pid-ditjachii-sadochok.htm
новини, 3 червня 2019

У Новій Празі частину школи реконструювали під дитячий садочок


На Кіровоградщині у Новій Празі в Олександрійському районі після реконструкції частини школи відкрили дитячий садочок, повідомляють «Олександрійські новини».


Реконструкцію школи і, власне, будівництво у ній садочка, розпочали у ще 2017 році. Генеральним підрядником виступило ТОВ «КАМЕЛОТ-3000». Будівельники провели у всьому приміщенні значний об’єм робіт. Змонтовано новий сучасний дах для школи. Для дитсадка збудовано окремий вхід, переплановано та замінено всі вікна на першому поверсі, замінено внутрішні мережі опалення. Також було капітально відремонтована кухня та їдальня для школярів, влаштовано 2 дитячих ігрових майданчика, проведено благоустрій території, змонтовано зовнішні електричні мережі та каналізаційні мережі, побудовано локальні очисні споруди, частково виконана огорожа території, - інформують на сайті Кіровоградської обласної районної державної адміністрації.


Для сучасного облаштування дитячого садочка за кошти освітньої субвенції у сумі 670600 гривень було придбано комп’ютерне обладнання, меблі, ліжка, матраци, кухонне та медичне обладнання, іграшки, тощо, зазначають на сайті.


Фото з сайту Кіровоградської ОДА



1074Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: