Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/06/03/na-kirovogradschini-zavershilas-operatsija-migrant-.htm
новини, 3 червня 2019

На Кіровоградщині завершилась операція "Мігрант"


З 16 березня на Кіровоградщині проходив активний етап всеукраїнських  профілактичних заходів з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант». Операція проводилась спільними силами міграційної служби, національної поліції області та інших органів влади, повідомляє управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області.


Отож, такими результатами відзначилась нинішня операція:


Виявлено 64 неврегульованих мігрантів, відносно 55 прийнято рішення про примусове повернення. 


Виконано рішення судів про примусове видворення з України відносно 3 іноземців та ще 2 поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, де вони чекатимуть на документування та видворення за межі країни. 


Відносно 183 іноземців працівники підрозділів Управління Державної міграційної служби області склали адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та 72 громадян України притягнено до відповідальності за сприяння незаконному проживанню, працевлаштуванню, навчанню іноземців (ст. 204-206  КУпАП).


Бюджет поповнився майже на 350 тис. грн за рахунок стягнених штрафів, а накладено на порушників понад 360 тис. грн.


761Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: