Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/31/u-kropivnitskomu-politsija-vikrila-grupu-osib-u-zbuti-psihotropnoi-rechovini.htm
новини, 31 травня 2019

У Кропивницькому поліція викрила групу осіб у збуті психотропної речовини


Місцеві жителі, віком від 29до 46 років,збували метамфетамін в обласному центрі. Деякі з нихвже притягувалися до відповідальності за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків, повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.


Працівниками управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими слідчого управління, під процесуальним керівництвом прокуратури області,із залученням працівників роти поліції особливого призначення ГУНП, проведені санкціоновані обшукиза місцем мешкання осіб та автомобілів, що використовувалисяними у протиправній діяльності. 


За результатами слідчих дій у громадян вилучено психотропну речовинуметамфетамін, набої до вогнепальної зброї, гроші отримані від збуту «психотропу». 


Трьох осіб затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 


За висновками експертиз за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення чоловіків до кримінальної відповідальності за ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) КК України.


Особам загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.


Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомляйте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту:к[email protected] або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30.


 



878Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: