Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/31/trinadtsjat-dniv-vidvedeno-kropivnitskomu-na-oblashtuvannja-arki-po-vulitsi-elvorti.htm
новини, 31 травня 2019

Тринадцять днів відведено Кропивницькому на облаштування арки по вулиці Ельворті


Вночі, із 30 на 31 травня, будівельники приступили до одного з  найвідповідальніших етапів реконструкції дорожнього проїжджої частини вулиці Ельворті у Кропивницькому з облаштуванням другої арки у залізничному насипі - повідомляє сайт МРмК.


Залізничники і шляхобудівники діяли надзвичайно узгоджено: усі розуміють ціну кожної хвилини відведеного часу. Припинили курсувати потяги, розібране залізничне полотно, обезточені контактні мережі. Тепер залізничний насип окупувала техніка – спеціальна і потужна.


За інформацією начальника управління капітального будівництва міської ради Сергія Білоконя, на об’єкті сконцентрована безпрецедентна для Кропивницького кількість найсучаснішої дорожньої техніки: чотири фронтальних навантажувачі з п’ятикубовими ковшами, дев’ять екскаваторів, три бульдозери і безліч інших спеціальних механізмів і пристроїв. Щоб робота не припинялася ні на хвилину, навантажувачі обслуговують 34 самоскиди – «Volvo» і «MAN».


І хоч головні роботи розпочалися вже опівночі, їх початок не міг пропустити ініціатор масштабного проекту  - міський голова Андрій Райкович.


- Зараз ми перейшли до найвідповідальнішого етапу – прокладки тунелю для монтажу металевої труби. Подібного будівництва місто практично не знало раніше, а мешканці чекали цієї події понад 50 років, - відзначив Андрій Райкович. -  Маємо надзвичайно обмежений час: «вікно» у русі потягів складає лише  13 днів. Я вдячний “Укрзалізниці” за розуміння важливості цієї споруди для Кропивницького. І ми підготувалися належним чином -  техніка працює потужна, її обслуговуватимуть у три зміни понад сотню висококваліфікованих працівників. Потім настане черга монтажним і будівельним роботам: буде масштабне укріплення насипів, спеціальне поетапне бетонування, повернення грунту, заповнення щебеновою сумішшю. Кожна операція прорахована спеціалістами. Цього шляхопроводу люди чекають з нетерпінням  і ми його обов’язково зробимо!


Зважаючи на величезну відповідальність у дотриманні термінів та якості виконання робіт, контроль за виконанням робіт, за дорученням міського голови, буде забезпечений щогодинний.


                     

1141Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: