Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/31/rjatuvalniki-kirovogradschini-rozpiljali-avariini-dereva-foto-.htm
новини, 31 травня 2019

Рятувальники Кіровоградщини розпиляли аварійні дерева (ФОТО)


Протягом минулої доби рятувальники Кіровоградщини двічі залучались на розпилювання аварійних дерев, що перешкоджали життєдіяльності населення, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Так, 30 травня о 12:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що старе дерево на території Центральної районної лікарні у смт Голованівську становить небезпеку для людей та може будь-якої миті впасти. Рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини усунули небезпеку, розпилявши та прибравши дерево.


У Кропивницькому по вул. Гагаріна о 17:59 гілка дерева впала на електродроти та газову трубу. Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону за допомогою бензопили розпиляли та прибрали гілку дерева з газопроводу. Аварійною бригадою Служби газу «104» був проведений огляд місця події та встановлено, що при падінні гілки дерева газопровід не пошкоджено. Витоку газу не зафіксовано.


   



771Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: