Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/31/rechovini-shozhi-na-narkotichni-maizhe-schodenno-vijavljajut-patrulni-u-meshkantsiv-kropivnitskogo-ta-oblasti.htm
новини, 31 травня 2019

Речовини, схожі на наркотичні, майже щоденно виявляють патрульні у мешканців Кропивницького та області



Під час пішого патрулювання центральної частини міста поліцейські виявили громадянина у п’яному вигляді, який своїм виглядом ображав людську гідність та громадську мораль. Подія сталася вчора близько 21-ї години на вулиці Велика Перспективна, що в Кропивницькому - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


При поверхневій перевірці охоронці порядку виявили у 25-річного мешканця області пластиковий пакетик з порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною.


Схожу речовину поліцейські виявили того ж дня близько 3-ї години на вулиці Пашутінська в сумці іншого чоловіка. Окрім порошкоподібної речовини, у 34-річного мешканця Кропивницького поліцейські виявили декілька мобільних телефонів та предмети, схожі на «відмички».


Днем раніше близько 8-ї години на вулиці Академіка Корольова поліцейські помітили двох громадян, які розпивали алкогольні напої в громадському місці. Коли патрульні почали до них наближатися, один з них спробував позбутися вмісту своїх кишень.


На землі опинилися чотири колби з прозорою рідиною та пакетик з порошкоподібною речовиною. Надалі чоловік не став заперечувати їхнє незаконне пошкодження та зізнався, що придбав все для власного вжитку.


В усіх зазначених випадках для встановлення обставин подій та вилучення, ймовірно, незаконних речовин поліцейські викликали слідчих.


Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років


           

818Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: