Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/31/politseiski-kirovogradschini-aktivno-gotujutsja-do-chempionatu-ukraini-zi-strongmenu.htm
новини, 31 травня 2019

Поліцейські Кіровоградщини активно готуються до Чемпіонату України зі стронгмену


Боротьба за звання найсильніших серед патрульних вже незабаром: поліцейські Кіровоградщини активно готуються до Чемпіонату України зі стронгмену - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області


Вже зовсім скоро 29 команд патрульних з усієї країни зійдуться в боротьбі за визначення кращого серед кращих у силовому протистоянні.


За допомогою масивних снарядів, серед яких колеса вантажівок, газові балони, автомобілі тощо, поліцейські виконуватимуть різні силові вправи. Всі вони будуть націлені на найбільшу кількість повторень, на підняття найбільшої ваги або на швидкісне подолання дистанції зі значним вантажем.


Патрульних Кіровоградщини на змаганнях представлятимуть старший лейтенант поліції Сергій Маслак, старший лейтенант поліції Іван Коновалов та сержант поліції Олександр Шаповалов.


Наразі наші хлопці посилено тренуються, щоб гідно представити нашу команду на Чемпіонаті.


Уболіваємо за наших патрульних та бажаємо їм виключно перемоги


Нагадаємо, що Чемпіонат Патрульної поліції зі стронгмену відбудеться 10 червня об 11-й годині на острові Хортиця у Запоріжжі.


              



1717Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: