Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/31/po-provulku-ob-iznomu-u-kropivnitskomu-dorozhniki-pokraschat-asfaltove-pokrittja.htm
новини, 31 травня 2019

По провулку Об’їзному у Кропивницькому дорожники покращать асфальтове покриття


На шляхопроводі по провулку Об’їзному у Кропивницькому дорожники покращать асфальтове покриття, зроблять зручнішими під’їзди до мосту і приберуть славнозвісні «трампліни» - повідомляє сайт МРмК.


За інформацією заступника міського голови Олександра Мосіна, таке асфальтування  буде тимчасовим, оскільки для облаштування повноцінного чистового дорожнього покриття необхідно повністю перекривати рух шляхопроводом, а в умовах капітальної реконструкції Арки по вулиці Ельворті це зробити неможливо.


- Дорожники зроблять зручнішим проїзд мостом для автомобілістів, - відзначив Олександр Мосін. – На період укладання асфальтової суміші, а це буде зроблено сьогодні, 31 травня, від 19.30 до 22.00, рух по шляхопроводу буде обмежений. Працюватимуть дві полоси руху.


Тролейбуси теж у цей період не зможуть проїхати через міст, тому кінцевою зупинкою для них у вечірній час 31 травня стане «Швейна фабрика»


905Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: