Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/31/na-bobrinechchini-vidbulos-obgovorennja-problem-ta-perspektiv-organizatsii-gromadskih-robit-foto-.htm
новини, 31 травня 2019

На Бобринеччині відбулось обговорення проблем та перспектив організації громадських робіт (ФОТО)


Під час робочої зустрічі, що відбулася днями в Олексіївській сільській раді, фахівці Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбулось обговорення організації громадських та інших робіт тимчасового характеру.


Провідний фахівець з питань зайнятості Бобринецької районної філії Тетяна Петрова повідомила, що сьогодні, в умовах дефіциту вільних робочих місць, для постійної зайнятості сільських мешканців, особливого значення набувають громадські роботи. Вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи, а також є засобом переходу до постійного працевлаштування.



Голова сільської ради Іван Кравченко відмітив, що в умовах обмеженої кількості фінансового ресурсу місцевого бюджету самотужки вирішити проблеми сільської громади важко, тому, до кінця поточного року, сільська рада продовжить співпрацю з службою зайнятості у цьому напрямку. На 2019 рік з місцевого бюджету для зазначених робіт за участі безробітнихвиділено кошти в розмірі 10,18 тис. гривень. 


Як повідомила Тетяна Петрова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, учасники робочої зустрічі обговорили нормативні документи, які регулюють організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру, види громадських робіт, а також можливості сільського бюджету щодо виділення додаткових коштів на проведення таких робіт. 


 



995Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: