Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/30/shkoljari-oleksandriischini-vidvidali-proforientatsiinii-urok-ta-vzjali-uchast-u-intelektualnomu-kvesti-foto-.htm
новини, 30 травня 2019

Школярі Олександрійщини відвідали профорієнтаційний урок та взяли участь у інтелектуальному квесті (ФОТО)


Фахівцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості та працівниками Олександрійської центральної районної бібліотеки імені Д. І. Чижевського було організовано виїзний профорієнтаційний захід для школярів Бутівського навчально-виховного комплексу, в межах якого проведено профорієнтаційний урок та інтелектуальний квест.


Фахівець центру зайнятості ОленаКлочко провела з дітьми профорієнтаційну бесідута обговорила фактори, які впливають на вибір професії – це і позиція батьків, друзів, вчителів; і власні професійні інтереси, і здібності, і суспільне значення професії тощо. Під часуроку були визначені основнічинники, які впливають на свідомий та правильний вибір професії. Дітимали унікальну можливість попрацювати з професіограмами та зрозуміти їх призначення. 


Працівники бібліотеки Олена Губа та Наталія Кізілова провели цікавий інтелектуальний квест, під час якого діти розгадували ребуси, розкодовували дешифратори та змагалися в пантомімі.


Як повідомила Олена Клочко, провідний фахівець з профорієнтаціївідділу  активної   підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, наприкінці заходу фахівець центру зайнятості наголосила: «Вибір професії – справа не одного дня. Це рішення повинно бути свідомим, вільним і прийматися самостійно, адже чим ранішелюдина ознайомиться і зрозуміє вимоги професії, приміряє їх до себе, тим правильніше буде її вибір».


       



891Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: