Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/30/politseiski-vzjali-uchast-u-treningu-z-pitan-protidii-torgivli-ljudmi-foto-.htm
новини, 30 травня 2019

Поліцейські взяли участь у тренінгу з питань протидії торгівлі людьми (ФОТО)


Загалом до заходу долучилисяпредставники органів соціального захисту населення, поліції,громадських організацій,центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, держуправління праці, центрів з надання соціальних послуг для безпритульних.


Тренінг було організовано для тренерів у рамках проекту "Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Кіровоградській області". 


Під час заняття присутні у форматі симуляційної гри виконували функції відповідно до власних посадових повноважень – тобто мали можливість попрацювати з ймовірно постраждалими від трудової і сексуальної експлуатації. 


Підбиваючи підсумки тренінгу, учасники подякували організаторам за, насамперед, практичну спрямованість заходу, повідомляє відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області.


       


890Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: