Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/30/chim-regionalnii-resursnii-tsentr-mistsevoi-demokratii-dopomagatime-gromadskim-aktivistam-kirovogradschini.htm
новини, 30 травня 2019

Чим Регіональний ресурсний центр місцевої демократії допомагатиме громадським активістам Кіровоградщини



Регіональний центр місцевої демократії за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» відтепер діятиме у м. Кропивницькому. Ініціатором створення Центру стала громадська організація КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення».


«Наша мета – створити регіональний майданчик для обміну досвідом, консультативної підтримки і навчання для представників громадських організацій і просто активних громадян. Професійність громадських активістів, їхня спроможність впливати на формування владних рішень є одним із внутрішніх ресурсів громади, від якого залежить якість та ефективність вирішення питань місцевого значення. Ми переконані, що тільки професійні та активні громадяни, які знають як застосовувати інструменти громадського впливу можуть перетворити потенційну енергію на енергію дії», - зазначила Алла Волошина, голова КОО ВГО «АССН».


Євгенія Захарченко, співзасновниця громадської організації «Батьківська рада Кропивницького», яка є юристкою проекту, запевнила, що команда проекту радо поділиться відповідями на усі питання, які стосуються юриспруденції та формування фінансової прозорості та автономії навчальних закладів.


За словами Світлани Голоти, начальниці відділу комунікацій та консультацій з громадськістю, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації співпрацює з громадськими організаціями, підтримує громадські ініціативи, зокрема: «Ми приділяємо особливу увагу навчанню представників як влади, так і громадських організацій, уже проводили серію навчань у співпраці із КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення». У співпраці із Регіональним центром місцевої демократії планується запуск серії навчальних вебінарів, щоби громадські активісти, які працюють у віддалених районах нашої області і у яких є доступ до інтернет мали можливість також підвищити свій професійний рівень».


Довідково. Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проекту «Дієва місцева демократія на Кіровоградщині». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається із позицією Міжнародного фонду «Відродження». З усіх уточнюючих питань щодо перебігу проекту можна звертатися до Алли Волошиної за такими контактами: FB– Алла Волошина, e-mail: avvoloshyna@gmail.com, тел.: +38 067 611 23 00.


1278Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: