Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/24/aktivna-molod-z-kirovogradschini-pobuvala-na-ekskursii-v-poltavi.htm
новини, 24 травня 2019

Активна молодь з Кіровоградщини побувала на екскурсії в Полтаві



Нещодавно активна молодь Петрівськогорайонного дитячого парламенту за підтримки голови районної державної адміністрації Сергія Завалія, його першого заступника Тетяни Панети і голови районної ради Тамари Сакари та депутатського корпусу районної ради побували на екскурсії в Полтаві - повідомляє сайт Петрівської районної держаадміністрації.


В ході екскурсії діти поринули одночасно у дві епохи – минуле й сьогодення. Спочатку група відвідала музей Полтавської битви, де діти поринули в історію козаччини. Далі діти вирушили до музею військової авіації, який розташований на території діючої військової частини. Тут діти мали змогу познайомитися з військової авіацією громадянської війни, Великої Вітчизняної війни та цивільною авіацією часів Радянського Союзу. Музей налічує близько 20-ти експонатів, окремі з яких є досить рідкісними, яких є лише 2 в Україні. Крім цього, діти отримали можливість посидіти з штурвалами літаків, та відчути подих епохи, в якій літаки діяли.


Далі пішохідним маршрутом екскурсія вирушила по Полтаві, де першою зупинкою був найстаріший пам’ятник України – пам’ятник Івану Мазепі. Також, в ході екскурсії учасники познайомилися з котом, який виконує бажання, особливо це було актуальним для випускників – всі вони загадали бажання стосовно успішної здачі ЗНО. Також, діти відвідали пам’ятник полтавській галушці, оглядову башту, поринули в історичну минувшину Полтавщини.


З незабутніми враженнями та зарядом позитивної енергії юні парламентарі повернулися додому.


Організатори екскурсії від імені учасників подорожі висловлюють щиру вдячність керівництву району за чудовий подарунок перед канікулами – захоплюючу екскурсію.


      

1330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: