Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/23/v-kropivnitsku-novobudovu-zaseljatsja-39-rodin-kotri-perebuvajut-u-cherzi-na-kvartiru.htm
новини, 23 травня 2019

В кропивницьку новобудову заселяться 39 родин, котрі перебувають у черзі на квартиру


У міській раді Кропивницького триває засідання громадської комісії з житлових питань. Члени комісії під головуванням керуючого справами  виконавчого комітету міськради Альвіни Бондаренко спілкуються з кропивничанами, які перебувають у квартирній черзі і претендують на отримання власного житла у новозбудованій багатоповерхівці по вулиці Жадова - повідомляє сайт МРмК.


- Будинок по вулиці Жадова – перше за багато років житло, зведене за кошти міського бюджету у Кропивницькому, - відзначила Альвіна Бондаренко. – Люди стоять у черзі на покращення житлових умов по сорок років, відповідно у багатьох вже змінилися склад і умови проживання сім’ї. Наше завдання – перевірити належність оформлення усіх документів, щоб процедура отримання ордерів відбувалася законно і зрозуміло для громадян.


У зведеній багатоповерхівці святкуватимуть входини 39 родин кропивничан, які стоять у квартирних чергах, як міської ради, так і підприємств, установ та організацій міста. Сім квартир отримають молоді працівники сфери охорони здоров’я – як стимул залишатися і працювати в медичних закладах Кропивницького. Планується, що впродовж 10 років отримані ними квартири матимуть статус службових.


880Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: