Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/23/politsija-kropivnitskogo-prodovzhue-poglibljuvati-spivpratsju-z-naselennjam.htm
новини, 23 травня 2019

Поліція Кропивницького продовжує поглиблювати співпрацю з населенням


Чергова зустріч відбулася у мікрорайоні Жадоваз представниками об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «Оберіг Рал» та ЖБК «Медик».


Дільничний офіцер поліції розповів присутнім про те, як на сьогоднішній день працює проект «Сусідська варта» і які є результати. Основнейого завдання –профілактика порушень та створення безпечного середовища.


У ході зустрічі правоохоронці та представники громади обговорили подальшу співпрацю у даному напрямку, основні кроки, які необхідно зробити сторонам для функціонування проекту, канали для комунікації та  проблемні питання, що турбують жителів мікрорайону. 


Громадян також закликали у разі виявлення підозрілих осіб і злочинних проявів, відразу ж повідомляти поліцейських для оперативного реагуваннята попередження вчиненняправопорушень, повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.


1065Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: