Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/23/dlja-vihovantsiv-kropivnitskogo-ditsadka-vognebortsi-pidgotuvali-navchalno-rozvazhalnu-programu.htm
новини, 23 травня 2019

Для вихованців кропивницького дитсадка вогнеборці підготували навчально-розважальну програму


23 травня рятувальники пожежно-рятувального підрозділу м. Мала Виска прибули на територію місцевого дошкільного закладу «Чебурашка» та провели для малят пізнавальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», під час якої у цікавій ігровій формі постарались донести до дітей важливі правила безпеки життєдіяльності.


Зокрема, дітлахи вчились організовано, зовсім як дорослі, виходити з приміщення під час оголошення умовного сигналу тривоги. А опинившись на майданчику, малюки побачили справжній великий рятувальний автомобіль, який щодня везе рятувальників на пожежі та інші лиха. Дошкільнята дізнались, як працюють вогнеборці, роздивились оснащення автомобіля та уявили, що перебувають на реальній пожежі, яку на їхніх очах приборкав герой-рятувальник.


Також діти повторили правила безпеки, засвоїли важливі знання та пообіцяли завжди бути обережними та відповідальними, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


                  


882Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: