Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/21/vidbudetsja-nagorodzhennja-uchasnikiv-tvorchogo-konkursu-bezpechna-vesna-.htm
новини, 21 травня 2019

Відбудеться нагородження учасників творчого конкурсу «Безпечна весна»


Дата та місце проведення: 22 травня о 14.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.Є.Маланюка.


Організатори: Благодійний фонд «Повернення до життя» в рамках проекту «Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини»  за  підтримки МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AIDS Foundation East-West-AFEW-Україна),спільно з Кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва ім.Є.Маланюка 


Мета конкурсу – залучення молоді до висловлення у творчому вигляді свого ставлення, щодо ситуації, пов’язаною з ВІЛ - інфекцією та інших соціально – небезпечних хвороб (гепатити, туберкульоз, наркоманія)  і шляхів зменшення ризикованої поведінки, формування здорового способу життя серед молоді м. Кропивницького та Кіровоградської області.


Основною темою конкурсу - є тема «Безпечна весна», пошук шляхів подолання загрози поширення ВІЛ / СНІД, наркозалежності, соціально-небезпечних хвороб ІПСШ.


Конкурс проводився серед молоді  Кіровоградщини віком від 14 до 25 років в таких номінаціях: «Краще фото»;- «Краще аматорське відео»; «Есе»; «Кращий малюнок».


1051Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: