Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/21/pratsivniki-politsii-proveli-zustrich-iz-golovami-kvartalnih-komitetiv-mikroraionu-stara-balashivka.htm
новини, 21 травня 2019

Працівники поліції провели зустріч із головами квартальних комітетів мікрорайону Стара Балашівка


Взаємодія між поліцією та громадою є важливою частиною щоденної роботи поліцейських.Днями правоохоронці провели зустріч в одному з мікрорайонів міста Кропивницького, де поспілкувалися з головами квартальних комітетів № 30, 31 та 32.


Присутні обговорили оперативну обстановку на території мікрорайону, напрямки профілактичної роботи щодо недопущення вчинення кримінальних і адміністративних правопорушень та основні кроки співпраці у рамках проекту «Сусідська варта».


Учасники зустрічі мали змогу звернутися до дільничного, що обслуговує дану територію, з проблемними питаннями, з якими найчастіше стикається населення, а він, у свою чергу, пообіцяв допомогти у їх вирішенні.


Загалом зустріч поліції та представників громад пройшла продуктивно та результативно, повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.


1230Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: