Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/17/rjatuvalniki-gotovi-do-dii-u-razi-viniknennja-nadzvichainih-situatsii-riznogo-harakteru-foto-.htm
новини, 17 травня 2019

Рятувальники готові до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру (ФОТО)


Особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів відпрацювали порядок дій за сигналом «Збір-аварія». Рятувальники мають бути постійно готові до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. Задля цього в системі Державної служби України з надзвичайних ситуацій регулярно проводяться тренування, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


17 травня співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області отримали спеціальне повідомлення «Збір-аварія».


За встановленим порядком, одразу після отримання такого повідомлення, кожен рятувальник повинен терміново прибути до підрозділу та бути готовими до виконання завдань за призначенням.


Особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС в області прибув на місце дислокації для перевірки у визначений строк. Відповідно до нормативних вимог було перевірено наявність особового складу, зовнішній вигляд рятувальників та укомплектування «тривожних валіз».


Перевірка показала, що особовий склад підрозділів готовий до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і мінімізації їх наслідків для населення за будь-яких умов.


      



962Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: