Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/16/zasterezhni-napisi-nagaduvannja-z-javilisja-pered-pishohidnimi-perehodami-u-kropivnitskomu.htm
новини, 16 травня 2019

Застережні написи-нагадування з’явилися перед пішохідними переходами у Кропивницькому


Вчора, 15 травня, по всій країні проходить акція «Відповідальний пішохід». Її мета – привернути увагу пішоходів до дотримання простих правил безпеки під час переходу проїзної частини - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Патрульні поліцейські Кіровоградщини разом з небайдужими громадянами поблизу пішохідних переходів у велелюдних місцях за допомогою трафаретів наносили попереджувальні написи.


Кожне таке застереження тепер нагадує пішоходам про те, що потрібно «взяти дитину за руку», «зняти навушники», «сховати телефон», «подивитися по сторонах», тобто бути уважним та обережним перед перетином проїзної частини. 


Пішоходи – це одні з найбільш уразливих учасників дорожнього руху. Для прикладу, за перші 4 місяці поточного року на території області зареєстровано 38 ДТП за участю пішоходів, у яких 31 особа отримала травми та 3 особи загинуло.


Переходьте проїзну частину виключно у встановлених місцях та на дозволяючий сигнал світлофора!


Завжди будьте уважні та обережні

                 

1126Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: