Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/16/v-petrovomu-vidkrili-suchasnii-sportivnii-maidanchik.htm
новини, 16 травня 2019

В Петровому відкрили сучасний спортивний майданчик


Міні-футбольне поле зі штучним покриттям відкрили на території місцевої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. У відкритті взяв участь голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.


"За останні два роки у Петрівському районі відкрили чотири сучасні спортивні майданчики зі штучним покриттям. А ще хочу сказати що у ваших друзів таке ж спортивне поле незабаром буде у Луганці, а ще таке ж поле буде у селі Козацьке", - відзначив Сергій Кузьменко, звертаючись до школярів під час урочистого відкриття.


Міні-футбольне поле зі штучним покриттям розпочали будувати у листопаді минулого року. Загальна вартість виконаних робіт склала 1499,0 тис.грн. 50% відсотків проекту було профінансовано із місцевого бюджету.


Голова обласної державної адміністрації подякував усім хто доклав зусиль до реалізації цього проекту. "Ми за останні роки зробили надзвичайно багато для того щоб охорона здоров"я була на належному рівні, щоб у нас були сучасні спортивні майданчики, щоб школярі здобували гарну освіту і були успішними людьми".


Загалом за останні п"ять років у рамках проекту голови ОДА Сергія Кузьменка "Здоров’я наших дітей" – "Розвиток спортивної інфраструктури" в області було збудовано 102 різноманітних спортмайданчики. У нинішньому 2019 році вже відкрили чотири із 11 майданчиків зі штучним покриттям. 12 таких відкрили у минулому році.


1126Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: