Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/16/atovets-z-kirovogradschini-prodovzhiv-viiskovu-sluzhbu-v-zsu.htm
новини, 16 травня 2019

Атовець з Кіровоградщини продовжив військову службу в ЗСУ


Адаптація демобілізованих військовослужбовців до мирного життя у кожному випадку проходить по-різному. Для когось цей процес минає швидко, завдяки підтримці з боку близьких та улюбленій роботі, а для когось –розтягується на довгі місяці.


Андрій Саржинський, від самого початку бойових дій на сході України, зрозумів, що в такий складний для країни час, його місце саме там, на передовій. Тому з  2014 по 2018 рік він сумлінно захищав територіальну цілісність України у зоні проведення АТО. У результаті поранення чоловік був звільнений з військової служби, після чого на нього чекав складний та тривалий період реабілітації.


Повернувшись до звичного життя, А. Саржинський відразу почав шукати «своє» місце в суспільстві. Чоловік розумів, що швидше адаптуватися допоможе робота, але все ніяк не міг вирішити, у якому напрямку рухатися та де шукати розради. Незважаючи на підтримку рідних та друзів, чоловік ще довго знаходився на роздоріжжі.


Як повідомила Лілія Делінгевич, директор Гайворонської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, плануючи своє мирне життя, демобілізований військовослужбовець вирішив по допомогу у працевлаштуванні звернутися до Гайворонської районної філії обласного центру зайнятості. Спільно з фахівцями вивчалися різні варіанти працевлаштування. 


Проте, осмисливши усі свої вміння та вподобання, довгий час А. Саржинський без військової служби не зміг, тому вже у березні 2019 року підписав контракт на військову службу в Збройних Силах України за контрактом.



846Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: