Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/15/za-mistsjami-kontsentratsii-dtp-v-ukraini-lidirue-trasa-kiiv-chop.htm
новини, 15 травня 2019

За місцями концентрації ДТП в Україні лідирує траса Київ-Чоп


Наразі на дорогах державного значення України налічується близько 80 місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, зокрема 19 – на трасі Київ-Чоп. Про це повідомила прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України у відповідь на запит кореспондента УНН.


Усього станом на 20 березня поточного року в Україні налічується 78 місць концентрації ДТП. Зокрема найбільше таких місць зафіксовано на трасі Київ-Чоп: дві ділянки в Житомирській області, 3 – в Закарпатській, 1 – в Київській, 8 – у Львівській, 5 – у Рівненській.


Крім того, велика концентрація ДТП фіксується на трасі Київ-Одеса: 1 – в Кіровоградській, 4 – в Одеській областях; на трасі Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань: 4 ділянки в Черкаській обл.; Київ-Чернігів-Нові Яриловичі (на м. Гомель): 4 ділянки в Чернігівській області, а також Херсон-Нова Каховка-Генічеськ: 3 ділянки в Херсонській обл.


За даними прес-служби, минулого року в ході виконання Плану заходів з підвищення рівня безпеки на автомобільних дорогах державного значення було дозволено зняти з обліку 31 місце концентрації ДТП при тому, що заплановані були лише 17.


При цьому в Укравтодорі додали, що такий план заходів включає, зокрема, влаштування та ремонт бар’єрного і пішохідного огороджень, встановлення та заміну дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, влаштування та ремонт штучного освітлення, світлофорних об’єктів.


842Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: