Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/05/14/u-kirovogradskii-oblasti-rozpochalisja-komandno-shtabni-navchannja-z-upravlinnjam-okremoi-brigadi-ta-batalionami-teritorialnoi-oboroni.htm
новини, 14 травня 2019

У Кіровоградській області розпочалися командно-штабні навчання з управлінням окремої бригади та батальйонами територіальної оборони


З 13 по 19 травня 2019 року близько 160 осіб під керівництвом досвідчених інструкторів будуть вдосконалювати свої навики володіння зброєю, а також покращувати військові знання та вміння. 


Зокрема, програмою навчань передбачено заняття з тактико-спеціальної, вогневої, інженерної, розвідувальної, військово-медичної, психологічної підготовки та заняття зі зв’язку і військової топографії. А також виконання функціональних обов’язків у складі штабів під час проведення командно штабних навчань.


Протягом терміну проходження зборів за військовозобов’язаними та резервістами зберігається заробітна плата за  місцем роботи і додатково виплачуються  кошти відповідно до займаної посади.


Подібні заходи є вагомим мотиваційним чинником, який сприяє професійному та самовідданому захисту рідної землі. 


1580Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: