Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/26/u-kropivnitskomu-sbuprovela-komandno-shtabne-antiteroristichne-navchannja-foto-.htm
новини, 26 квітня 2019

У Кропивницькому СБУпровела командно-штабне антитерористичне навчання (ФОТО)


Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області провела плановікомандно-штабні антитерористичні навчання, повідомляє прес-група УСБУ в Кіровоградській області.


Захід відбувся за участіпредставників Служби безпеки України, Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій та представники органів влади та місцевого самоврядування.


Метою навчань стало підвищення міжвідомчої взаємодії для попередження умовного терористичного акту на одній із газокомпресорній станцій, що здійснює транзит природного газу територією Кіровоградської області.


Залучені до навчаньучасники відпрацювали систему заходів своєчасної протидії можливій терористичній загрозі, визначили ключові напрямки з вдосконалення підготовки відповідних підрозділів та дали оцінку стану захищеності й безпеки вказаного об’єкта критичної інфраструктури регіону. 


За підсумками командно-штабних навчань керівництво регіональної Координаційної групи Антитерористичного центру надало рекомендації щодо подальшого підвищення ефективності взаємодії між суб’єктами боротьби з тероризмом в умовах реагування на прояви тероризму.



779Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: