Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/26/sbu-zaklikae-meshkantsiv-kirovogradschini-buti-pilnimi-ta-uvazhnimi-pid-chas-svjatkuvannja-velikodnih-ta-travnevih-svjat.htm
новини, 26 квітня 2019

СБУ закликає мешканців Кіровоградщини бути пильними та уважними під час святкування великодніх та травневих свят


Напередодні великодніх та травневих свят Служба безпеки України у взаємодії з іншими правоохоронними органами проводить активні заходи безпеки для недопущення дестабілізації ситуації в регіоні.


Правоохоронні органи області працюють у тісному контакті між собою, спираючись на підтримку і розуміння мешканців Кіровоградщини. Охороняються і цілодобово патрулюються всі важливі об’єкти міста та місця масового скупчення людей.


Служба безпеки України закликає мешканців регіону зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки під час перебування у публічних місцях у святкові та вихідні дні, бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби.


Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади та управління. 


У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо повідомити Управління Служби безпеки України на телефон «гарячої» лінії (0522) 36-13-06або 067-567-58-44, або скористатися електронну поштовою скринькою –[email protected].


Уся інформація буде ретельно перевірена в межах чинного законодавства. 


993Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: