Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/26/rjatuvalniki-kirovogradschini-navchali-junih-gromadjan-pravilam-bezpeki-foto-.htm
новини, 26 квітня 2019

Рятувальники Кіровоградщини навчали юних громадян правилам безпеки (ФОТО)


25 квітня працівники Управління ДСНС в області провели для юних мешканців села Катеринівка Кропивницького району акцію «Запобігти. Врятувати Допомогти», повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. І хоча захід відбувався за традиційним сценарієм, учасникам та глядачам було дуже цікаво. Рятувальники організували конкурси, вікторини, розповіли про безпеку життєдіяльності та продемонстрували можливості пожежного автомобіля. Діти охоче приміряли бойовий одяг та спорядження бійців пожежно-рятувальної служби, одягали протигази,  розпитували про їх призначення, цікавились, як це можливо працювати у такому важкому одязі. Бійці чергового караулу спеціально розмотали пожежні рукави та продемонстрували, як і з допомогою чого вони гасять пожежі, рятують людей, відповіли на усі запитання стосовно бойових буднів Служби порятунку, а також розповіли про правила безпеки, яких потрібно дотримуватись, щоб не сталось біди. 


Сапер групи піротехнічних робіт Управління в подробицях розповів, які боєприпаси часів війни він разом з колегами за допомогою спеціальних інструментів вилучили та знешкодили на території нашої області. Продемонстрував макети гранат, мін, снарядів та набоїв, а також навчив правилам поведінки у випадку їх виявлення. Традиційно, з метою попередження надзвичайних подій, травмування та загибелі дітей, було розповсюджено листівки із застереженнями.


                     



834Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: