Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/26/komanda-programi-rankova-kava-na-suspilnomu-kropivnitskogo-vlashtuvala-tantsjuvalnii-marafon-foto-.htm
новини, 26 квітня 2019

Команда програми "Ранкова кава" на Суспільному Кропивницького влаштувала танцювальний марафон (ФОТО)


Напередодні Міжнародного дня танцю команда програми "Ранкова кава" на Суспільному Кропивницького влаштувала танцювальний марафон. До акції залучили місцеві колективи, а також майстрів танцю з Волині й Чернігова. Колеги-ранківці з UA: ВОЛИНЬ та UA: ЧЕРНІГІВ долучилися до ефіру телемостом.


"Спеціальний випуск програми "Ранкова кава" 25 квітня ми присвятили Дню танцю, — розповідає Олена Кваша, продюсерка UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. — Наша філія має традицію — у своєму ефірі просто неба на центральній площі міста цього дня влаштовувати танцювальні флешмоби за участі хореографічних колективів і містян. Цього разу ми дещо змінили правила — танцювали танці тих народів, які мешкають на території області: єврейські, румунські, болгарські й, звісно, українські. І не важливо, живете ви в Луцьку, Чернігові чи Кропивницькому — Суспільне дасть вам змогу відчути себе командою. Ми такі різні, але Україна в нас одна — і ми можемо її об’єднати”.


"Хоча Міжнародний день танцю відзначають 29 квітня, колеги з  UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ вирішили трохи раніше влаштувати свято у своєму місті, — зазначає Аліна Клименко, лінійна продюсерка телебачення UA: ЧЕРНІГІВ, —  приємно, що глядачі нашого телеканалу теж змогли побачити, що відбувалося на головній площі Кропивницького, адже танцівники просто неба виконували український гопак”.


Зазначимо, що танці популярні в Кропивницькому, а у 2011 році місто здобуло звання "Танцювальна столиця України". Такі заходи завжди підтримують кропивничани. Сьогодні участь у флешмобі взяли п’ять колективів: зразковий хореографічний ансамбль "Метелиця", зразковий художній колектив хореографічний ансамбль "Алегро", народний ансамбль єврейського танцю "Яхад", народний хореографічний ансамбль "Час Пік" та зразковий аматорський колектив-студія хореографічного мистецтва "Аеліта".


В ефірі наживо працювали дві пари ведучих UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ. У студії — Костянтин Шутенко та Єлизавета Гречана, а на головній площі міста, де й відбувався танцювальний марафон — Олена Кіфенко й Ростислав Заєць. Колеги з Чернігова та Волині додали до святкового ефіру танцювальні нотки свого краю. І не тільки взяли участь у діалозі між студіями, а й підготували подарунки глядачам Суспільного Кіровоградщини.


"У Чернігові активно розвивають різні танцювальні напрями, — каже Аліна Клименко, лінійна продюсерка телебачення UA: ЧЕРНІГІВ, —  кропивничанам ми запропонували відеоматеріал, де чернігівські танцівники в парку Богдана Хмельницького показали бразильський зук”.


Колеги з UA:  ВОЛИНЬ запросили до себе в студію танцюристів хіп-хопу, які теж долучилися до міжрегіонального танцювального марафону.


"Завжди охоче відгукуємося на пропозиції колег із філій організовувати ранкові телемости. Часто ініціюємо й самі, — каже Костянтин Лоцман, продюсер UA: ВОЛИНЬ. — На жаль, не у всіх однакові технічні можливості. Цього разу маємо цікавий досвід із UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ, бо танцювали в прямому ефірі. Команда "Ранку на UA: ВОЛИНЬ" ретельно готувалася".


"Ми ніколи не відзначали Міжнародний день танцю так, як у Кропивницькому. Флешмоб на площі не організовували, — додає керівниця творчої групи ранкового шоу на UA: ВОЛИНЬ Богдана Шевчук. — Ініціатива колег нам дуже сподобалася, тому танцювали в студії UA: ВОЛИНЬ хіп-хоп. Допомогли нам у цьому талановиті хлопці й дівчата з MJDS".


Якщо ви не встигли побачити наш ефір наживо, подивіться його на офіційній сторінці UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ у YouTube і спробуйте вивчити кілька танцювальних па, щоб вразити друзів своєю майстерністю в Міжнародний день танців. 


      


1360Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: