Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/25/uchnjam-kropivnitskogo-prezentuvali-stem-zonu.htm
новини, 25 квітня 2019

Учням Кропивницького презентували STEM-зону


Сьогодні, 25 квітня, Харківській політехнічний інститут разом з Економіко-технологічним інститутом імені Роберта Ельворті презентували для учнів та батьків старших класів міста Кропивницький Лабораторно-експерементальну STEM - зону - повідомляє "Кіровоград24". 


STEM – технології розвивають здібності до дослідницької, аналітичної роботи, експериментування та критичного мислення.


«Ми хочемо показати учням те, що предмети, яких вони бояться, зовсім не страшні, а дуже цікаві. Ми хочемо, щоб виник вогник до вивчення цих предметів і ніколи не згасав», - зазначив перший проректор Ігор Миколайович Василенко - перший проректор економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті.


До уваги учнів було представлено 13 локацій, на яких учні могли познайомитися ближче з певними навчальними предметами - фізика, хімія тощо.


Були проведені КВЕСТи зі школярами з інформатики, робототехніки, математики, фізики, хімії, біології, економіки та англійської мови з залученням великої кількості експериментальних моделей, лабораторного обладнання та інших наочних матеріалів. 


«У Кропивницькому за системою STEM, уже працюють НВО 6, гімназія імені Шевченка, 11 колегіум. На мою думку, ця система вносить в освітній процес креатив і робить освіту цікавішою як для учнів, так і для вчителів», - зазначила начальник управління освіти міської ради Кропивницького Лариса Костенко.





                    

1241Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: