Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/25/u-ramkah-proektu-life-safe-dlja-kropivnitskih-shkoljariv-proveli-praktichne-zanjattja.htm
новини, 25 квітня 2019

У рамках проекту «Life safe» для кропивницьких школярів провели практичне заняття


25 квітня на запрошення колективу Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка в рамках проекту «Life safe» (Подбай про власну безпеку), який бібліотека започаткувала кілька років тому спільно з Управлінням ДСНС у Кіровоградській області, відбулось практичне заняття для учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Кропивницький - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Заняття, які проводять фахівці Служби порятунку, стосуються професії рятувальника у різних її проявах та загалом тематики безпеки життєдіяльності.


Сьогодні темою семінару стало питання: «Медичні аспекти аварії та ЧАЕС», зокрема – як поводитись під час аварій на атомних підприємствах.


Тема обрана на випадково, адже 26 квітня увесь світ згадує те непоправне лихо, яке спричинила Чорнобильська катастрофа.


Медична працівниця У ДСНС в області розповіла присутнім, як пливає радіація на здоров’я людини, що потрібно робити при загрозі радіаційного опромінення, які згубні наслідки має вплив радіації на організм.


На завершення розмови рятувальниця прес-служби У ДСНС в області нагадала школярам правила пожежної безпеки та роздала застережні листівки.



       

847Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: