Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/25/u-kropivnitskomu-obgovorili-stan-zahisnih-sporud-tsivilnogo-zahistu-foto-.htm
новини, 25 квітня 2019

У Кропивницькому обговорили стан захисних споруд цивільного захисту (ФОТО)


25 квітня фахівці Кропивницького міськрайвідділу У ДСНС у Кіровоградській області спільно з представниками управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Міської ради м. Кропивницького, викладачами Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області і представником регіонального Фонду Держмайна у Кіровоградській області провели семінарське заняття з балансоутримувачами захисних споруд цивільного захисту м. Кропивницький.


Доповідачі семінарського заняття детально розглянули Порядок утримання та експлуатації ЗСЦЗ та найпростіших укриттів відповідно до вимог наказу МВС України від 09.07.2018 року № 579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту» та відповіли за запитання присутніх, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


      


1255Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: