Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/25/politseiski-povidomili-pidozru-grabizhniku-zatrimanomu-nebaiduzhim-gromadjaninom.htm
новини, 25 квітня 2019

Поліцейські повідомили підозру грабіжнику затриманому небайдужим громадянином


 Повідомлення про вчинення кримінального правопорушення надійшло до відділу поліції близько 16-ї години вечора - повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області


Небайдужий громадянин, що опинився поблизу місця злочину, побачив як невідома особа пошкодила замок автомобіля, припаркованого на автостоянці, та намагається викрасти звідти електроінструменти. Кропивничанин  не розгубився та перешкодили грабіжнику втекти до приїзду поліцейських. 


«26-річного місцевого жителя затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомлено  підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.


Особі, яка раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, загрожує покарання – до шести років позбавлення волі. 




     


808Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: