Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2019/04/25/odin-z-molodikiv-jaki-nazvali-sebe-kropivnitskii-dorozhnii-kontrol-zbib-avtomobilem-partulnogo.htm
новини, 25 квітня 2019

Один з молодиків, які назвали себе «Кропивницький дорожній контроль» збиб автомобілем патрульного


Вчора, 24 квітня, близько 15-ї години до управління патрульної поліції в Кіровоградській області прийшла група осіб, які назвали себе «Кропивницький дорожній контроль» - повідомляє прес-служба Патрульної поліції Кіровоградської області.


Під час прийому зазначені громадяни почали провокувати конфлікт з поліцейськими, виражатися на їхню адресу нецензурною лайкою. Коли один з патрульних спробував зафіксувати зазначене правопорушення на засоби фото та відеофіксації, агресивно налаштовані громадяни вибили з його рук телефон, чим пошкодили його. 


Надалі молодики кинулися до патрульного у бійку та намагалися нанести йому тілесні ушкодження. На вимогу припинити подібні дії вони не реагували, унаслідок чого до них були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Патрульні обмежили доступ до місця події та викликали слідчо-оперативну групу. 


У цей час один з представників «Дорожнього контролю» на власному автомобілі спробував проїхати за обмеження. Внаслідок чого скоїв наїзд на патрульного, чим завдав йому тілесних ушкоджень. Надалі патрульний був госпіталізований до міського травмпункту. 


За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.345 ККУ. 


Наразі триває службова перевірка, за результатами якої всім учасникам події буде надана правова оцінка.



         

1139Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: